Coaching

ADD Coaching brengt je op het goede spoor en houdt je op het goede spoor. Het is anders dan therapie of behandeling van een huisarts of psychiater. Coaching helpt jou om je prestaties en focus in het hier en nu te verbeteren. Een coach helpt jou actief om je nieuwe leven in de steigers te zetten en strategieën te ontwikkelen om beter te presteren op je werk, op school en/of in interpersoonlijke relaties. Ze helpen je een plan te ontwikkelen en houden u vervolgens verantwoordelijk voor het uitvoeren van dat plan.

ADD-coaching biedt de externe structuur en ondersteuning om gedrag te veranderen, voortgang te bewaken en verantwoordelijkheidsgevoel te creëren. Coaching helpt je je doelen te bereiken door alle specifieke taken die je eerst moet voltooien op te splitsen en te vereenvoudigen. Onze  professionele coaches werken met jou samen in een niet-oordelende werkrelatie die de nadruk legt op praktische hulpmiddelen voor time management, agendabeheer, planning, organisatie, prioritering en besluitvorming voor een effectief dagelijks leven.

Onze professionele coaches helpen zowel volwassenen als adolescenten met de diagnose ADD om thuis, op school en op kantoor een goede structuur te creëren en te behouden. Ze werken rechtstreeks samen met jou en eventueel je directe familieleden, soms met opvoeders en andere dienstverleners, om een ​​omgeving te creëren die het succes van het plan helpt te vergemakkelijken.